Varför välja oss

VARFÖR VÄLJA OSS

Valpkurs för familj

GLÄDJE

Den glädje du upplever när din hund går fint bredvid dig på stan eller när den letat rätt på en doftgömma som är helt osynlig för dig, gör att det är värt all möda för att komma dit. 


Hos Triangelhunden är grunden i all träning releationen mellan människa och hund. En relation baserad på ömsesidig respekt och tillit. Vi jobbar med positiva belöningsmetoder och vi vet hur mycket leken utvecklar ert samspel. Och när det inte går som man tänkt - då är en portion humor det bästa! 

Lydig hund

RESULTAT

Hos oss på Triangelhunden kan du förvänta dig bra och tydliga kurser som ger resultat. De är konkreta och hands on, baserade på den senaste kunskapen inom etologi och beteendevetenskap.


Antingen du kommer med din hund och vill mötas på en kurs i city eller i skogen, alternativt gå en utbildning online så kommer du att få en hund som vill och kan - därför att du vill och med Triangelhundens hjälp kan du!

Hundkurs utan bil

HÅLLBARHET

Du behöver ingen bil för att gå kurser hos Triangelhunden. Det gör oss till ett miljövänligt sätt att träna hund. Vi har kurser i centrala Malmö där många hundägare bor. I Pildammsparken eller Beijers park får hunden träna i den mijö den rör sig i till vardags.


På Sturups hundcenter som är en stor och fin anläggning har vi kurser inomhus. Inomhussök och specialsök är exempel på kurser som är uppskattade där. Det går bussar regelbundet dit ut.